Hvem er CBS Entreprise?

​CBS Entreprise blev etableret i 2012 af Christian Bay-Schmith, der har mange års erfaring i branchen.

​I dag består CBS Entreprise af Christian Bay-Schmith selv og en håndfuld dygtige projekt- og byggeledere, der håndterer alle typer hovedentrepriser, fra total ombygning uden for HT-området til renovering af fredede bygninger i indre København. Og historien om vores virksomhed fortsætter.

​Vi er en entreprenørvirksomhed specialiseret i renoveringsopgaver, ombygning og vedligeholdelse, udført i hovedentrepriser.

​​

Vores kunder består udelukkende af professionelle bygherre, som offentlige institutioner, administrationsselskaber, pensionsselskaber og foreninger.

I dag har vi 60-70 håndværkere i marken på forskellige renoveringsprojekter. Hos CBS Entreprise er vi imødekommende, positive og altid løsningsorienteret.

Vi opfører os ordentligt og vi behandler andre som vi selv vil behandles.

​Vi tror på at de bedste resultater opnås når alle i en byggesag er: velinformeret - fagligt klædt på til at opfylde deres rolle - arbejder sammen mod fælles mål, med gensidig respekt og forståelse for hinandens roller.

Værdierne

Når vi i CBS Entreprise ansætter nye medarbejdere, begynder vi altid med at sætte dem grundigt ind i tingene. Vi tester deres evner grundigt af, med opgaver, der kræver alle byggekunstens forskellige færdigheder fra toppen af taget til udgravning af fundamentet. På den måde er du sikker på at få den rigtige byggehåndtering, helt i CBS Entreprises ånd.

Alle vores håndværkere er medlem af Dansk Håndværkerforening. Vi prioriterer altid at arbejde med de dygtigste. Langt de fleste af vores håndværkere er danske, men nogle gange må vi række ud over grænserne for at få de bedste – og det gør vi så.

​Vælg os som din professionelle samarbejdspartner

Sammen med vores stærke samarbejdspartnere, der dækker alle håndværksfag, kan vi give din virksomhed et holdbart byggeri til fremtiden.

Mere end 30 års erfaring i branchen

Når du vælger os, vælger du kvalitet og godt hånværk, med mere end 30 års erfaring er vi dit sikre valg!

Medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti

Vi er medlem af relevante brancheforeninger og garantiordninger.

Vores håndværkere er medlem af Dansk Håndværkerforening

Vi prioriterer altid at arbejde med de dygtigste, derfor er vores håndværkere medlem af Dansk Håndværkerforening.

Vi samler på tilfredse kunder

Hos CBS Entreprise er vi imødekommende, positive og altid løsningsorienteret.

Vi er specialiseret i renoveringsopgaver, ombygning og vedligeholdelse, udført i hovedentrepriser.

Hos C​BS prioriterer vi økonomisk sikkerhed i vores projekter. Vores kunder, skal trygt kunne stole på, at der ikke kommer store ekstraomkostninger. Byggeomkostningerne bliver derfor også holdt på et minimum. CBS har ikke til dato haft behov for at låne til egne omkostninger.

​Kontakt

Telefon: +45 2712 5118

E-mail: info@cbs-entreprise.dk

Vi kan træffes på hverdage mellem kl. 07.00 til 16.00.

CBS ENTREPRISE A/S  |  Ellegårdsvej 27, 2820 Gentofte  |  CVR​: 34578028