Stramme tidsplaner og omfattende genopbygning

Nørre Voldgade 90 bestod af to sammenhængende og komplekse totalombygninger af delvist nedrevet lokaler, med skader fra mislykkedes ombygninger, i hhv. stuen og på 1. sal. I alt 1400 m2 erhvervslokaler.

CBS varetog hovedentreprisen på hele opgaven, der udfordrede særligt på tidspres og hensyn til ejendommens øvrige lejere.

I stuen bestod opgaven i at totalrenovere 300 m2 erhvervslokaler i perioden fra 1. februar til 1. april. Opgaven bestod i brandsikring af etageadskillelse mod kælder og 1. sal, udskiftning af alle VVS- og el-installationer, såvel som opbygning af ny loft- og gulvkonstruktion i hele lejemålet.

Opgaven bød på et udfordrende tidspres, såvel som logistiske udfordringer i form af begrænset adgang til grunden i forhold til leverancer af materialer.

På 1. sal skulle de 1100 m2 totalrenoveres, fra 1. marts til 24. juni. Det stod klart fra projekteringen, at hele lejemålet skulle fornyes, inklusive lofter og undergulve. Derudover blev alle VVS- og el-installationer fornyet og der blev etableret både nyt køkken og toilet og badefaciliteter. Derudover blev eksisterende stukudsmykninger fornyet/renoveret og der blev etableret næsten 500 meter ægte stuk og tilhørende rosetter, hvor der blev opsat nye lofter.

Opgave

Totalrenovering af erhvervslejemål fra delvist nedrevet til perfekt stand

Hvor

Nørre Voldgade 90, stuen og 1. sal

Kunde

PKA Pension

"Grundet den korte byggeperiode og mængden af arbejde der skulle udføres, var det allerede fra starten af byggesagen nødvendigt med mange håndværkere på pladsen og arbejde udover den normale arbejdstid – både om natten og i weekender. Samarbejdet var trods det store tidspres konstruktivt både med CBS og dennes underentreprenører. Opgaven blev leveret til tiden, hvilket var af stor vigtighed for de nye lejere, da deres tidligere lejemål var opsagt.”

- Lars Jørgensen, Over Byen Arkitekter for PKA Ejendomme​

Det færdige byggeri

​Vælg os som din professionelle samarbejdspartner

Sammen med vores stærke samarbejdspartnere, der dækker alle håndværksfag, kan vi give din virksomhed et holdbart byggeri til fremtiden.

Mere end 30 års erfaring i branchen

Når du vælger os, vælger du kvalitet og godt hånværk, med mere end 30 års erfaring er vi dit sikre valg!

Medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti

Vi er medlem af relevante brancheforeninger og garantiordninger.

Vores håndværkere er medlem af Dansk Håndværkerforening

Vi prioriterer altid at arbejde med de dygtigste, derfor er vores håndværkere medlem af Dansk Håndværkerforening.

Vi samler på tilfredse kunder

Hos CBS Entreprise er vi imødekommende, positive og altid løsningsorienteret.

Vi er specialiseret i renoveringsopgaver, ombygning og vedligeholdelse, udført i hovedentrepriser.

Hos C​BS prioriterer vi økonomisk sikkerhed i vores projekter. Vores kunder, skal trygt kunne stole på, at der ikke kommer store ekstraomkostninger. Byggeomkostningerne bliver derfor også holdt på et minimum. CBS har ikke til dato haft behov for at låne til egne omkostninger.

​Kontakt

Telefon: +45 2712 5118

E-mail: info@cbs-entreprise.dk

Vi kan træffes på hverdage mellem kl. 07.00 til 16.00.

CBS ENTREPRISE A/S  |  Ellegårdsvej 27, 2820 Gentofte  |  CVR​: 34578028