Stramme tidsplaner og omfattende genopbygning

Nørre Voldgade 90 bestod af to sammenhængende og komplekse totalombygninger af delvist nedrevet lokaler, med skader fra mislykkedes ombygninger, i hhv. stuen og på 1. sal. I alt 1400 m2 erhvervslokaler.

CBS varetog hovedentreprisen på hele opgaven, der udfordrede særligt på tidspres og hensyn til ejendommens øvrige lejere.

I stuen bestod opgaven i at totalrenovere 300 m2 erhvervslokaler i perioden fra 1. februar til 1. april. Opgaven bestod i brandsikring af etageadskillelse mod kælder og 1. sal, udskiftning af alle VVS- og el-installationer, såvel som opbygning af ny loft- og gulvkonstruktion i hele lejemålet.

Opgaven bød på et udfordrende tidspres, såvel som logistiske udfordringer i form af begrænset adgang til grunden i forhold til leverancer af materialer.

På 1. sal skulle de 1100 m2 totalrenoveres, fra 1. marts til 24. juni. Det stod klart fra projekteringen, at hele lejemålet skulle fornyes, inklusive lofter og undergulve. Derudover blev alle VVS- og el-installationer fornyet og der blev etableret både nyt køkken og toilet og badefaciliteter. Derudover blev eksisterende stukudsmykninger fornyet/renoveret og der blev etableret næsten 500 meter ægte stuk og tilhørende rosetter, hvor der blev opsat nye lofter.

Ønsker du at vide mere?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Grundet den korte byggeperiode og mængden af arbejde der skulle udføres, var det allerede fra starten af byggesagen nødvendigt med mange håndværkere på pladsen og arbejde udover den normale arbejdstid – både om natten og i weekender. Samarbejdet var trods det store tidspres konstruktivt både med CBS og dennes underentreprenører. Opgaven blev leveret til tiden, hvilket var af stor vigtighed for de nye lejere, da deres tidligere lejemål var opsagt.”

- Lars Jørgensen, Over Byen Arkitekter for PKA Ejendomme​

OPGAVE

Totalrenovering af erhvervslejemål fra delvist nedrevet til perfekt stand

HVOR
Nørre Voldgade 90, stuen og 1. sal

KUNDE
PKA Pension

Det færdige byggeri

CBS ENTREPRISE A/S

Ellegårdsvej 27

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 2712 5118

E-mail: info@cbs-entreprise.dk

CVR: 34578028

Telefontider

Alle hverdage

07:00 - 16:00