Totalombygning af lokaler til CBS’ egne kontorer

I takt med at CBS Entreprise igennem årene har haft vokseværk, har vi haft behov for nye omgivelser med mere albuerum og plads til flere kollegaer. Valget faldt på Ellegårdsvej 27 i Gentofte. Her har vi udført en total ombygning og indrettet vores nye kontor med køkken, badeværelse, mødelokale og kontorfaciliteter, så både kunder og ansatte bliver modtaget i et flot og professionelt miljø.

Projektet har været den helt store pakke, to lokaler skulle lægges sammen til et. Vi har fjernet mere end 70 tons jord og beton – de fleste indervægge og alle gulve har været fjernet, så stort set kun ydermurene stod tilbage. Da vi var færdige, stod vi med lokaler der var bygget helt i CBS Entreprise’ ånd: Ordentligt gennemført og til både planlagt tid og budget. Det vil stå som udtryk for den arbejdsindsats og stolthed, vi også byder hver eneste kunde og hvert eneste byggeprojekt.

Ønsker du at vide mere?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Det er vigtigt, at mine medarbejdere har ordentlige vilkår. Der er nok og se til, så det skal være rart at gå på arbejde. Det gælder også om at have et sted, hvor man kan være bekendte at invitere kunder og samarbejdspartnere ind, og hvor de kan føle sig velkomne.”

- Christian Bay-Schmith​

OPGAVE
Renovering af bygning til hovedsæde

HVOR
Ellegårdsvej 27, 2820 Gentofte

KUNDE

CBS’ egne kontorer​

Under byggeriet

Efter byggeriet

CBS ENTREPRISE A/S

Ellegårdsvej 27

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 2712 5118

E-mail: info@cbs-entreprise.dk

CVR: 34578028

Telefontider

Alle hverdage

07:00 - 16:00