Totalombygning af lokaler til CBS’ egne kontorer

I takt med at CBS Entreprise igennem årene har haft vokseværk, har vi haft behov for nye omgivelser med mere albuerum og plads til flere kollegaer. Valget faldt på Ellegårdsvej 27 i Gentofte. Her har vi udført en total ombygning  og indrettet vores nye kontor med køkken, badeværelse, mødelokale og kontorfaciliteter, så både kunder og ansatte bliver modtaget i et flot og professionelt miljø.

Projektet har været den helt store pakke, to lokaler skulle lægges sammen til et. Vi har fjernet mere end 70 tons jord og beton – de fleste indervægge og alle gulve har været fjernet, så stort set kun ydermurene stod tilbage. Da vi var færdige, stod vi med lokaler der var bygget helt i CBS Entreprise’ ånd: Ordentligt gennemført og til både planlagt tid og budget. Det vil stå som udtryk for den arbejdsindsats og stolthed, vi også byder hver eneste kunde og hvert eneste byggeprojekt.

Det er vigtigt, at mine medarbejdere har ordentlige vilkår. Der er nok og se til, så det skal være rart at gå på arbejde. Det gælder også om at have et sted, hvor man kan være bekendte at invitere kunder og samarbejdspartnere ind, og hvor de kan føle sig velkomne.”
Christian Bay-Schmith

OPGAVE
Renovering af bygning til hovedsæde

HVOR
Ellegårdsvej 27, 2820 Gentofte

KUNDE
CBS’ egne kontorer

Under byggeriet

Efter byggeriet