Ellegårdsvej2018-10-22T11:22:57+00:00

Totalombygning af lokaler til CBS’ egne kontorer

CBS Entreprise har haft vokseværk, og vi har behøvet nye omgivelser med mere albuerum og plads til at være flere folk. Det har resulteret i, at vi har sat gang i byggeriet af vores egne lokaler.

På Ellegårdsvej 27 i Gentofte, har vi i øjeblikket gang i totalrenovering af lokaler, der skal blive til vores nye kontorlokaler. Vi tog det første spadestik 1. januar, og glæder os til at flytte ind i begyndelsen af maj måned. Projektet har været den helt store pakke, med fuldstændig udhulning af yderskallen, hvor vi har fjernet mere end 70 tons jord og beton – alle indervægge og gulve er væk, så kun ydermurene står tilbage.

Når vi er færdige, har vi nye flotte lokaler, der er bygget helt i CBS’ ånd: Ordentligt gennemført og til både planlagt tid og budget. Det vil stå som udtryk for den arbejdsindsats og stolthed, vi også byder hver eneste kunde og hver eneste byggeprojekt.

Det er vigtigt, at mine medarbejdere har ordentlige vilkår. Der er nok og se til, så det skal være rart at gå på arbejde. Og så gælder det også om at have et sted, hvor man kan være bekendt at invitere kunder og samarbejdspartnere ind, og hvor de kan føle sig velkommen.”
Christian Bay-Schmith

OPGAVE
Renovering af bygning til hovedsæde

HVOR
Ellegårdsvej 27, 2820 Gentofte

KUNDE
CBS’ egne kontorer

Under byggeriet